Naar boven
COLLECTIE

Alta Furniture
Tel: 0522-236040
Mob: 06-20016717
info@altafurniture.com

Showroom,
bezoek adres:

Industrieweg 37
7951 TA Staphorst

Openingstijden :
donderdag en vrijdag
9-12 en 13-17 uur
zaterdag 9-12:30 uur
of op afspraak

  • Dutch design
  • Praktische en vernuftige modellen
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Keuze uit 12 knoppen en grepen
  • Snelle levertijd, 2-3 weken
  • Vragen? Bel onze klantenservice +31-522-236040

Wie zijn wij

https://static.reto.media/altafurniturecom/headers-2017/cached/8d082f5589763204_header-deco-3-nieuw.jpg

De kracht van Alta Furniture
Alta Furniture is een Nederlandse meubelfabrikant die gespecialiseerd is in het produceren van massief houten kwaliteitsmeubelen. U heeft de keuze uit 3 kleuren en 12 verschillende knopjes en greepjes op de deuren en laden zo kiest u uw eigen stijl; modern, landelijk of nostalgisch.

De Alta Meubelen zijn gemaakt van het krachtige, warme en veelzijdige Scandinavische vurenhout. Dit is een naaldhout van een hoge kwaliteit met het juiste karakter. Dit wordt zorgvuldig geselecteerd om duurzame en massieve meubelen te produceren. Het is een egaal gekleurde houtsoort, in tegenstelling tot het vergelijkbare grenen. De uiterlijke kenmerken van massief vurenhout zijn de houtnerven, noesten en kleine harsgangen. Bij een fraaie dekkende kleur blijft het specifieke karakter van het massief hout zichtbaar. Dit geeft het meubel een toegevoegde waarde, deze kenmerken verminderen echter niet de waarde van het product.


Veiligheid
Alta Meubelen voldoen ruimschoots aan de Europese normen kinderbedjes (EN-716) en hoogslapers (EN-747). Geen uitstekende en scherpe delen en geen schadelijke verfstoffen. De ledikantjes zijn voorzien van degelijke spijlen met een kindveilige afstand. Zo wordt eventueel klemmen van lichaamsdelen voorkomen. Door de in drie hoogten verstelbare bodem volgt het ledikant de ontwikkeling van uw kind en voorkomt zo dat uw kind uit bed kan vallen.

Kwaliteit
U herkent de meubelen aan het "Alta" merk. Alle laden zijn gemaakt met de solide zwaluwstaart verbinding. Samen met de massieve onderdelen (uitgezonderd ladebodem en achterwand) maakt dit de Alta Meubelen tot kwalitatief hoogwaardige meubelen met kracht!

Bestelling
Bij Alta worden alle orders na bestelling meteen in behandeling genomen. Dit garandeert een vlotte levering van uw order. Alle meubelen worden op bestelling afgewerkt in de gewenste kleur en afgemonteerd met het gewenste beslag. Orders die eenmaal zijn besteld, kunnen daarom alleen in overleg nog geannuleerd worden.

Onderhoud
De Alta meubelen worden geproduceerd uit zo goed mogelijk geselecteerd massief vurenhout, waardoor een product ontstaat dat leeft. De uiterlijke kenmerken hiervan zijn lichte kleur en nerfvariaties. Het massief hout kan reageren op vocht en temperatuur verschillen. Scheurtjes en naadwerkingen kunnen en mogen om deze redenen optreden en verminderen niet de waarde van het product. Om dat dit bij massief hout niet te voorkomen is, kunnen wij dit niet als klacht in behandeling nemen. Voorkom echter wel plotselinge temperatuur verschillen en plaats het meubel niet te dicht bij warmtebronnen of in direct zonlicht.

Levertijd
Onze levertijd voor een meubel naar uw wensen is 4 tot 6 weken. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij ook binnen 4 weken leveren. In dat geval informeren wij u wat de levertijd is.

© 2016 Prijs-, maat en modelafwijkingen voorbehouden.